Consio Idrett

Vi har løsningen du behøver!
Et medlemssystem hvor du er i fokus!

Enkelt og rimelig - full kontroll!

NIF integrert medlemsløsning

Vær trygg på at både dine medlemmer, din klubb og NIF har samme oversikt. Kjenn på hvor enkelt og greit det er å administrere og å ha kontroll på medlemsavgifter, treningsavgifter og klubbens aktiviteter.

Basert på vårt populære og velprøvde medlemssystem Consio har vi nå laget en spesialversjon til idretten. Med gode løsninger for en effektiv medlemsadministrasjon og betalingsløsninger som støtter de fleste former som kortbetaling, Vipps, efaktura og avtalegiro har du full oversikt over økonomien i idrettslaget.

Vårt løsningssenter gir dere rask og god dialog med oss og hjelp til å løse eventuelle problem og spørsmål. Vi garanterer raskt svar og ingen skjulte kostnader.

Månedspris
199,-

Fra Kr 199,- Pr måned
Månedsprisen er kr 0,40 øre pr  medlem som er registrert i Consio, med en minimumspris på 199 Kr pr. måned. Dette er en brukervennlig modell, da prisen speiler behovet klubben har.

Månedsprisen inkluderer drift av løsningen.

NIF relaterte kostnader kommer i tillegg med kr. 4,- på medlem pr år.

Prisene er eksl. mva.

Transaksjoner
2,8%

Fra 2,8% - 3,8% + 5 kr
I Consio Idrett kan dere fakturere og effektivt ta inn betaling via en rekke betalingsløsninger, du får god oversikt per medlem og kan følge opp med purringer.

Vi tilbyr blant annet Nets Easy/Vipps kort- og mobilbetaling, KID/OCR, efaktura, faktura på epost, avtalegiro, EHF, med mer.

NIF relaterte transaksjonskostnader er inkludert, men enkelte bankgebyrer kan påløpe i tillegg avhengig av betalingsmetode.

Prisene er eksl. mva.

Etableringskostnad
1 200,-

Kr 1200,- Engangskostnad
Medlemshåndtering skal være enkelt. For at dere skal komme best mulig ut fra start, er det derfor inkludert en time med en teknisk person fra Consio.

I løpet av denne timen setter man opp grunnstrukturen, og samtidig sørger for en grunnleggende forståelse av løsningen.

Om deres data ikke er helt ajour hos NIF har vi gode verktøy og kan bistå på timebasis så dere kommer raskt i gang med å bringe det i orden.

Prisene er eksl. mva.

Vi viser deg veldig gjerne Consio medlemsystem
Ta kontakt for mer informasjon eller avtale tid for en demo

chat med oss

Hvordan komme i gang?

Hvis dere har oppdatert informasjon hos NIF er veien kort til å komme i gang. Da laster vi ned medlemmenes informasjon fra NIF sitt system så snart tillatelsen er gitt fra dere, og dere kan fortsette med å legge til informasjon som er nødvendig og viktig for effektiv klubbdrift men som dere ikke har eller får ned fra NIF systemene.

Dersom dere ikke er ajour med deres data hos NIF har vi gode og effektive verktøy i Consio som dere kan bruke for å ta inn og samkjøre deres data med det som ligger hos NIF. Og vi har gode verktøy for å sikre god synkronisering med NIF videre i daglig drift.

Det er enkelt for dere å legge inn lag, medlemsavgifter, treningsavgifter og relasjoner mellom medlemmer, foresatte og personer i ulike verv.

Våre betalingsløsninger gir dere effektiv fakturering og oversikt.

Viktige oppgaver løses
enklere for deg!

I alle år har nærhet til våre kunder vært hovedfokus. Vi har sammen utviklet og gjort våre systemer til et enda bedre verktøy i deres hverdag. Og det skal vi fortsette med!

Vi videreutvikler nye brukervennlige løsninger for alle – våre kunder, organisasjoner og foreninger, store som små.
Consio Admin

Kjernen i produktet vårt. Det er viktig at de medlemsansvarlige har et godt og intuitivt system å jobbe i. Vi kaller det Consio Admin.

Consio medlem

Medlemmene vil ofte også ha behov for dialog og se status eller gjøre endringer i sitt medlemskap. Consio Medlem er løsningen der medlemmene logger seg inn og får tilgang til sin informasjon.

Intergrasjon / API

For at Consio skal være så sømløst som mulig utvikler vi automatisk deling og kommunikasjon med en rekke tjenester som regnskapsprogram, bank, betalingsløsninger og andre rapporteringer som gjøres jevnlig.

Kurs / konferanse

Enkelte av våre kunder har utstrakt bruk av kurs og konferanser. Vi tilpasser vår kursmodul til dine behov slik at du får linket medlemmenes aktivitet rett inn i Consio.

Rapport

Det kan være greit å ta ut rapporter. For å enklere kunne vise status, informasjon så lager vi rapporter etter dine behov. Alt for å gjøre ditt arbeid lettere.

Personvern

Vi har respekt for at vi håndterer viktig og sensitiv informasjon. Consio vil til en hver tid ha personvern på agendaen og vi følger de lover og regler som gjelder. les mer..

Reskontro / Faktura

Consio har en kraftig reskontro tjeneste. Vi holder orden på bestillinger, fakturering og innbetalinger. Og det beste av alt, dette sendes automatisk inn i de aller fleste regnskapssystemer.

Betalingsløsninger

Det skal være enkelt å betale for medlemmene og det skal være raskt og få tilgang på innbetalinger og status på hvem som har betalt. Consio støtter de fleste betalingsløsninger i markedet.